М. Дэлгэржав

Шар айраг


Шар айрагны үүсэл, савалгаа, үйлдвэрлэл, чанар, төрөл, хэм, хөөс, амт, үнэр зэргийг багтаасан шар айрагны үйлдвэрлэл, агууламж, төрлийн тухай нэгдүгээр бүлэгтэй. Шар айраг нь хүнсний хэрэглээ болдог төдийгүй зөв хэрэглээ нь олон төрлийг өвчнийг анагаах увидастай эм юм. Тухайлбал, хоолой өвдөх, бэлгийн сулрал, цестит, толгой өвдөх мигрень, нойргүйдэл, элгийг эмчилнэ, ханиад, томуу, бронхит, тулай, шархирах өвчнийг анагаана. Чулуужилтыг зогсооно, хөхүүл эхэд сүү оруулна, хордлого тайлна, цайрын дутагдлыг нөхнө. Нойр булчирхай, цусны даралтыг бууруулна, хавдрын эрсдэлийг бууруулна. Хоол боловсруулалтыг сайжруулна. Мөн хөгшрөлтийг удаашруулж, бие организмаас холестринийг бууруулах үр нөлөөтэй. Шар айраг гоо сайханд: арьсыг сэргээнэ, хөхийг чангаруулна. Маск тавих, турах зорилгоор шар айргийг хэрэглэх боломжтой талаар энэхүү номоос уншаарай. Уг номонд шар айрагны дэлхий дахинд хэрхэн хэрэглэж байгааг 14 орноор төлөөлүүлэн бичсэн. Мөн төрөл бүрийн хоолны жор технологид шар айргийг хэрэглэдэг болохыг багтаасан бөгөөд эзэгтэй Та энэ номоос 80 гаруй хоолны жорыг харж, шар айраг орсон хоолыг хийх боломжтой. Уншигч Та шар айргийг тойрсон элдэв сониноос мөн хуваалцаарай. - Шар айргийг зөв уух дүрэм. - Шар айрагны гайхамшигт нууцаас. - Секс чадварт нөлөөлөх тусгай жор. - Шар айраг уухад анхаарах зүйлс. - Шар айргийг хэрхэн хэрэглэх вэ.